Uniós pályázatok - támogatások

Pályázatfigyelő Blog

Pályázatfigyelő Blog

FleetCor üzemanyagkártya

akár 3 millió forintos megtakarítás

2017. december 27. - palyazatfigyelo

Még elérhető a FleetCor Hungary akciós Shell üzemanyagkártyája cégek számára! Ne hagyja ki, flotta állomány nagyságától függően akár 3 millió forintot is spórolhat éves szinten. Az üzemanyagkártyában foglalt kedvezmények egyaránt használhatóak Magyarországon és külföldön. Több mint 200 töltőállomás áll rendelkezésére belföldön, míg Európa különböző országaiban közel 15 ezer töltőállomáson tankolhat kedvezményesen.

A FleetCor Hungary üzemanyagkártyáját 25 partneri üzemanyagtöltő hálózaton keresztül jelenleg is számos nemzetközi fuvarozással foglalkozó több ezer vállalat használja.

Hogyan jelent kezhet az akciós üzemanyag kártyára?

Egyszerű. Csak töltse ki a regisztrációs űrlapot a https://fleetcor.hu/uzemanyagkartyak weboldalon. Regisztrációja visszaigazolását követően új ügyfélként egyéni kedvezményben részesül

Ne hagyja ki a kedvezményes akciót, vállalata akár több milliós megtakarítást realizálhat évente csupán azzal, ha a nemzetközi fuvarjainál készpénz fizetése helyett üzemanyagkártyával rendezi a felmerülő üzemanyag-, autópálya- és szervizköltségeket.

süti beállítások módosítása